LEEF

BEWUST

WOON

PUUR

SAMEN BOUWEN
SAMEN BOUWEN
 

in vijf stappen naar jouw hemma 

Tijdens de kennismaking kijken we wat de wensen precies zijn en naar mogelijkheden van het kavel.
Samen komen we tot de Hemma die past bij jullie woonwensen.
We zoeken samen naar een geschikte lokale aannemer. Het contract met de aannemer sluiten jullie zelf. Een kostenraming vroeg in het proces zorgt voor grip op het budget. Daarna vragen wij de benodigde omgevingsvergunning aan. Tijdens de bouw kijken we mee zodat jullie Hemma wordt zoals we samen bedacht hebben.

samen ontdekken

samen ontdekken

Bouwen van een hemma

Bouwen doe je nooit alleen, maar altijd samen. Voor de regio Brabant hebben we een samenwerking met Olympa Houtbouw. Olympa eigenaren Christiaan en Woud hebben een kundig team van bouwers en zijn gevestigd in Veghel.

Het casco van een Hemma wordt opgebouwd uit elementen uit de timmerfabriek. Zo wordt de bouwtijd verkort en is er meer controle op de kwaliteit.

“ Van eerste kennismaking tot oplevering, is onze duurzame woning gerealiseerd die geheel voldoet aan de wensen zoals wij die bij de start van de samenwerking formuleerden. Wij zijn zeer tevreden, zowel met de woning zelf als met de wijze waarop het hele traject is verlopen. Wij kunnen een Hemma huis van stek architecten van harte aanbevelen.”